Geologi i medierna

Resa och boende

Res till GeoArena

Om du vill ha hjälp med att boka din resa till GeoArena så bistår gärna MCIs resebyrå "Travelnet Gotland" dig.

Klicka här så kommer du till resebyrån.

Bo i Uppsala under GeoArena

För dig som vill boka ditt boende själv för vistelsen i Uppsala finns här lite kort information om hotell och vandrarhem.

Du kan även boka hotell via anmälningsformuläret när du registrerar ditt deltagande i GeoArena.

Hotell i Uppsala

Clarion Hotel Gillet Hotellet är Uppsalas mest klassiska hotell med anor tillbaka till 1800-talet, beläget med fem minuters gångväg från centralstationen. relaxavdelning med pool, kallbadsdopp och bastu samt en av Uppsalas mest populära restauranger som erbjuder allt från hamburgare till äkta tournedos rossini med anklever & tryffel

 

Hotel Uppsala Hotel Uppsala är centralt beläget och erbjuder ett modernt boende. Alla rum är utrustade med bekväma Hästen-sängar och Wi-Fi. I flera av rummen finns det mikrovågsugn och kylskåp. Hotel Uppsala är centralt beläget och erbjuder ett modernt boende. Alla rum är utrustade med bekväma Hästen-sängar och Wi-Fi. I flera av rummen finns det mikrovågsugn och kylskåp

Park Inn Uppsala Park Inn Uppsala är ett centralt hotell i Uppsala med personlig atmosfär, beläget nära Uppsala Centralstation, Uppsala Konsert & Kongress, sevärdheter, shopping, nöjen och kultur, allt inom gångavstånd. Hotellet består av 95 rum, konferenslokaler, restaurang, lobbybar och relaxavdelning.

 

Scandic Uppsala Scandic Uplandia ligger i centrala Uppsala, 300 meter från tågstationen och har 133 gästrum, 13 mötesrum, restaurang, bar, gym, bastu och garage.Fritt trådlöst internet på hotellrum och konferenslokaler.

 

Best Western Hotel Svava Hotellet är beläget i kvarteret Svava mitt i hjärtat av Uppsala. Runt hörnet hittar du centralstationen och Uppsala Konsert och Kongress med närhet till majoriteten av stadens butiker, gallerior, restauranger, kaféer och nöjen. Hotellet är lätt att hitta till oavsett om du anländer med bil, buss eller tåg. Bilen parkerar du bekvämt i garaget och tar hissen direkt upp till lobbyn. Rabatterad garagebiljett kan köpas i hotellreceptionen. Hotellet erbjuder 127 bekväma och trivsamma rum som passar såväl affärsresenären som den semesterfirande familjen. I vår vackra frukostmatsal får du en god start på dagen, där vår utsökta frukostbuffé står uppdukad varje morgon. Söndag - torsdag (med undantag av sommarperioden) bjuder vi även på en lättare kvällsmåltid. Som gäst hos oss kan du koppla av en stund i vår bastu eller avnjuta goda drycker och tilltugg i vår populära lobbybar.

 

First Hotel Linné Rummen på First Hotel Linné är individuellt inredda i modern svensk design och stil. Den stilfulla bistron serverar mat som inspirerats av svensk natur, och på sommaren serveras mat och dryck i atriumgården. Konferenslokalerna har plats för upp till 220 deltagare och vi står hela tiden till tjänst för att er konferensupplevelse ska bli fantastisk. Vi har många roliga och trevliga aktiviteter att erbjuda efter konferensdagens slut och ger gärna förslag och tips på vad som händer i Uppsala.

 

Scandic Uppsala Nord Hotell Scandic Uppsala Nord är beläget nära Uppsalas sevärdheter och 25 minuter från Arlanda flygplats. Studentstaden Uppsala bjuder på mysiga caféer och restauranger. På hotell Scandic Uppsala Nord har vi en relaxavdelning med gym och bastu. I baren kan du kasta dart och spela biljard efter en god middag på vår hotellrestaurang. Vi erbjuder parkering utan extra kostnad utanför hotellet. På hotell Scandic Uppsala Nord kan vi även erbjuda 13 ljusa möteslokaler för upp till 190 personer samt trådlös internetuppkoppling.

 

Radiosson Blu Hotel, Uppsala Ett förstklassigt nybyggt hotell med bästa läge vid Uppsala Resecentrum, ett blomstrande nytt, modernt område med utmärkta kommunikationer endast 18 minuter med tåg från Stockholm - Arlanda Airport och 40 minuter till Stockholm. Inom gångavstånd finns Uppsala Konsert & Kongress, sevärdheter, shopping, kultur och nöjen. När du kommer in i det bågformade hotellet möts du av en välkomnande lounge, lobby och bar integrerat. Här är Uppsalas nya ”vardagsrum”, en skön mötesplats för såväl Uppsalabor som hotellgäster, som erbjuder en oas av möjligheter

Vandrarhem i Uppsala

Centralstation - Vandrarhem Uppsala

info@vandrarhemuppsala.se

 

Kungsängstorg - Vandrarhem Uppsala

info@vandrarhemuppsala.se

 

Kvarntorget - Vandrarhem Uppsala

kvarntorget@uppsalavandrarhem.se

 

Uppsala city hostel - Vandrarhem Uppsala

bokning@uppsalacityhostel.se

 


COPYRIGHT © MCI | Websy